دانشجویان این گروه با ساخت تشریحی روابط و موقعیت اندامهای مختلف بدن و عمل آنها آشنا میشوند و ضمن مطالعه اعمال فیزیولوژیکی بدن انسان و اثر عوامل فیزیکی، شیمیایی، عصبی و غیره روی فیزیولوژی اندامهای مختلف بدن به بررسی اعمال فیزیولوژیکی بدن هنگام فعالیتهای بدنی و پس از آن به چگونگی سازگاری بدن، نسبت به این فعالیتها میپردازند. دانشجویان همچنین با نحوه استفاده از وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی جهت اندازهگیری تواناییهای ساختاری و فیزیولوژیکی ارگانهای مختلف و تغییرات حاصل شده در هنگام فعالیت به روی انسان (یا حیوان) و مقایسه آن با حالت استراحت آشنا میشوند.
دانشجویان دوره دکتری با دستگاههای مختلف انرژی در فعالیتهای هوازی و بیهوازی آشنا شده، همچنین اعمال عمومی سلولی در هنگام فعالیتهای بدنی (هوازی و بیهوازی) و تغییرات فیزیولوژیکی و ساختاری واحدهای درون سلولی را مورد بررسی قرار میدهند. در این گرایش سازگاریهای سیستم عصبیه عضلانی در اجرای فعالیتهای بدنی به ویژه مهارتهای پیچیده، سازگاری قلب و عروق تنفسی در اثر تمرین و فعالیتهای هوازی و بیهوازی و همچنین سازگاریهای غدد درون ریز از جهت تنظیم بیشتر آنزیمها، تغییر عمل آنزیمها و نفوذپذیری غشا سلولی از جنبه ساختاری و اعمال فیزیولوژیکی مورد بررسی قرار میگیرد.
دروس مقطع کارشناسی ارشد گرایش فیزیولوژی به قرار زیر است:
1- تغذیه و ورزش 2- فیزیولوژی انسانی 3- آناتومی انسانی 4- زیستشناسی 5- بیومکانیک 6- فیزیولوژی ورزشی 1 7- فیزیولوژی ورزشی 2 8- فیزیولوژی ورزشی 3 9- علم تمرین 1 10- علم تمرین 1 11- فیزیولوژی انسانی 2 12- حرکتشناسی 13- آزمایشگاه
|